En ekstra høy bløtkake med friskt fyll. Laget med to sukkerbrød.

Ingredienser

Sukkerbrød (bakes i to runder)
5 egg
1 kopp sukker
1 kopp mel
1 kopp potetmel
3 ts bakepulver
Til fyll/pynt: 1 liter kremfløte, i pakke ferdig vaniljekrem, i boks fruktcoctail, 2 kiwi, friske bringebær, bringebærsyltetøy, blåbær og blåbærlikør, melk.

Fremgangsmåte

Bunner:
Egg og sukker til stiv eggedosis, vend inn det tørre. Ha i smurt og melet springform.
Inn i kald ovn, 180grader i 20 min.
Bunn nr 2 i ca 15 min, da ovnen er varm
Montering: Del begge bunner i 3. annenhver bunn smøres med bringebærsyltetøy og dekkes med vaniljekrem som er pisket opp. De andre bunnene dynkes forsiktig med melk evnetuelt med litt blåbærlikør. Ha på fruktcocktail som er knust med stavmikser. Ha på stivpisket krem, spar 2/3 til pynting.
Sett punnene annenhver gang på hverandre. La trekke til dagen etter. Pynt med sprøytepose/stjerne på sidene og lag soner på toppen for å legge på kiwi og bringebær.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!