Verdens beste gulerotkake uten egg❤️
100 g Bremykt
0,5 liter kefir
250 g sukker
325 g mel
2 Ts natron
2 Ts kanel
1,5 Ts kardemomme
1 Ts vaniljesukker
750 g raspet gulerot
Ostekrem
200 g Philadelphia
150 g smør
5 dl melis
2 ss vaniljesukker
1. Smelt og avkjøl smøret.
sukker og kefiri i en bakebolle.
2. Tilsett natron og rør godt.
3. Ha i krydderet og smøret.
4. Bland til slutt i hvetemelet og rør deigen sammen til den er jevn og klumpfri røre.
Ha røren over i en rundform. Stekes på 180 grader midt i ovnen ca 30 min.
1. Rør sammen mykt smør og melis. 2. Tilsett så vaniljesukker og kremost og pisk ostekremen raskt sammen. 3. Bre ostekremen over kaken.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!