Verdens beste ekte Gulrotkake med deilig brigadeiro topping.

Ingredienser

5 skrellet gulrøtter
1 kopp olje
3 egg
2 kopp hvetemel
1 1/2 kopp sukker
1 ss bakepulver
Til brigadeiro
1 boks kondensert melk ( ikke viking melk)
200g melksjokolade plate
1 ss smør uten salt
3 ss all porpose cream

Fremgangsmåte

1) Bland gulrøtter + olje + eggene i en blender
2) i en bolle, kombinere mel, sukker og bakepulver.
3) Hell blandingen over de tørre ingrediensene og bland godt å gjøre det en homogen masse.
4) Bake i en non-stick form, for 35 til 40 minutter (avhengig av ovn) ved 180 C. temperatur
Pass på at kaken,er stekt og stikk en tannpirker i midten. Hvis tannpirker kommer ut ren og fri av deig, er kaken klar.
Men ikke åpne ovnen før 30 minutter.
Til Brigadeiro
1) Tilsset i en kasserolle kondensert melk, melksjokolade plate og smør.
2) Kok til bli en homogen og i kremert konsistens og ikke sett fast på kasserolle bunn.
3) Ta ut fra varmen og tilsette all porpose cream og bland godt.
Sett på toppen til gulrøtkake og la bli kald.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!