Super saftig og god gulrotkake med ostekrem. En kake hele familien liker

Ingredienser

3 dl. Soyaolje
4 dl. Sukker
4 egg
1 barneskje (bs) Salt
2 bs. Kanel
2 bs. Natron
1 bs. Bakepulver
7 dl raspet gulrot
4 dl hvetemel
3 dl fin hakket valnøtt
Glasur:
200gr Philadelphia ost Naturell
125gr romtemperert smør (margarin)
500gr melis
1 bs vaniljesukker

Fremgangsmåte

1. Bland sammen soyaolje, sukker og egg
2. Bland sammen resten av ingrediensene og rør det godt sammen.
Stekes i langpanne på 200°C i ca 40 minutter.
Glasur:
Bland ost, margarin og vaniljesukker.
Bland inn melis, halvparten først, også spe med resten til kremen er fin og stiv.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!