En enkel og supergod 'rulle' kake med fantastisk smak som gir smakssansen en opplevelse. Den kombinerer både det litt sprøe,men mye søtt,friskt og det syrlige. Denne kaken smelter rett og slett i munnen,og man sitter igjen med den gode smaken lenge .

Ingredienser

Marengs bunn:
5 eggehviter
2 dl sukker
Fyll:
70 g Bremykt smør
150 g lys kokesjokolade
1 pk kremfløte (3.dl)
1 pk frosne bringebær
50 g hakket sjokolade
1 kurv friske bringebær til pynt

Fremgangsmåte

Marengsbunn:
Eggehviter piskes til en stiv marengs, sukkeret tilsettes litt etter litt
Den stive marengsen brees utover på et bakepapir i en langpanne.
Stekes i 20 minutter på 175 grader
Fyll:
Fyll lages mens marengsen steker.
sjokolade smeltes i en panne på svak varme sammen med bremykt smør, avkjøles til kald og litt tykk.
Kremfløte priskes.
sjokoladen og krem blandes forsiktig sammen til en sjokolade mousse,sett kaldt
Når marengsbunnen er stekt skal den hvelves over på en kjøkken hånduk med sukker.
For at bunnen skal holde seg myk skal langpannen ligge over. avkjøles til kald.
deretter skal sjokolade kremen brees over marengsbunnen
de frosne bringebærene og hakket sjokolade fordeles utover.
Så rulles bunnen fra kortsiden. skjøtet skal vende ned.
La den stå kald til den skal serveres. Men bør ikke ta veldig lang tid siden de frosne bærene vil begynne å smelte og renne.
pyntes før servering med en kurv friske bringebær og litt melisdryss.
Lykke til og Enjoy !!!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!