saftig og god, til kaffe, eller som dessert, serveres gjerne lett varmet med is eller krem til, denne slår an hos de aller fleste fra liten til stor

Ingredienser

350 gr farin
400 gr bremykt,
8 egg,
340 gr hv mel
2 ts

Fremgangsmåte

farin og smør røres hvit, tilsett et egg om gangen, har du kjøkken maskin kan du slippe i alle eggene og kjøre maskinen på fult ca 1 minutt så blander du mel og bakepulver før du har det i bollen, rør/visp raskt sammen
Så skjærer du opp ca 4 epler, gjerne i båter (ta ut frøhus og skrell av skallet) legg de jevnt oppå kaken, lite trykk så de setter seg i deigen, strø med kanel og sett i forvarmet ovn, ca 170 gr i 45 min, dette er oppskrift som passer langpanne eller rund springform 26/28 i dia

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!