Verdens enkleste, saftigste og beste blåbærkake :)

Ingredienser

Oppskriften er til skuffekake evt. 3 brødformer
300gr Bremykt steke og bakesmør
5dl sukker
8,5dl mel
3dl melk
6 egg
4ts bakepulver
ca 3dl frossne blåbær

Fremgangsmåte

Sett gjerne egg og smør ut av kjøleskapet kvelden før du skal lage kaken.
1. Skru ovnen på 175*C
2. Skjær opp smør i terninger, bland med sukker. Pisk dette hvitt.
3. Bland inn et og et egg, pisk godt mellom hvert egg.
4. Bland bakepulveret i melet. Når alle egg er blandet godt inn sper du i melken og melet om hverandre.
5. Til slutt blander du inn blåbær evt annen smak. Rører du kraftig vil kaken bli grå/blå, annbefaler derfor at blåbærene røres forsiktig i. Da blir kaken mer delikat ;)
Sett kaken på rist neders i ovnen, la den stå ca 45-50min.
La kaken avkjøles i formen.
Serveres med vaniljeis ;-)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!