Kaken er en suksee i familien, som alle liker.Er enkel og lage

Ingredienser

5 egg
300 gram Bremykt
100 gram brunt sukker
300 gram vanlig sukker
500 g hvetemel
6 ss kakao
100 gram med sjokoladebiter
Krem
Bremykt og melis
Topping
Bremykt
Melis
Konditorfarge

Fremgangsmåte

Smelt Bremykt.
Lag eggedosis av sukker (begge) og eggene. Blander dette sammen.
Tar så i melet og kakao. Bland i hakkede sjokoladebiter.
Lager smørkrem av bremykt og melis + rosa konditorfarge.
Smør kremen ut på kaken.
Pynt med diverse pynt.
Varm kaken på 220 grader i 30 minutter

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!