Verdens beste sammensettinger av fyll og krem.

Ingredienser

100 gr.hvetemel,1ss maisenna,50-gr.melis,8 store eggehviter,150 gr sukker,1 klype salt,2 ts.sitronsaft,1 ts van.sukker. Stekes ved 160 gr.i ca.40 min. Fyll: 300 gr. Philadelfia nat.,4ss melis,limesaft og limeskall. Pynt: 6 dl.kremfløte,4 ss sukker,2 ts.van.sukker og 1 di kokosmasse.

Fremgangsmåte

Maisenna,mel og melis siktes,ha eggehvitene i en bolle i lag med salt og sitronsaft. Visp eggehv.til det begynner å skumme. Tilsett sukkeret gradvis mens maskinen går. Visp ved middels fart til stiv marengs. Ha i van.sukker og det tørre litt etter litt. Ikke rør for mye. Fyll røren i en smurt form,dra en kniv igjennom røren. Stekes ved 160 gr.i ca. 40 min. Snu kaken opp ned på risten,kaken,skal være i formen til den blir kald. Bland osten med melis,limesaft og skall og ha i midten av kaken. Pisk fløte med sukker og melis,ha i kokos og pynt kaken med det.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!