Saftig kanelkake med herlig sjokoladeglasur. Den passer fint for de som ikke tåler egg.

Ingredienser

Kakebunn:
1 l kulturmelk
6 dl sukker
4 ts natron
12 dl hvetemel
4 ts kanel
200g smeltet Bremykt
Glasur:
100g smelta Bremykt
350g melis
3 ss kakao
4 ts vaniljesukker
5 ts sterk kaffe
Pynt:
Kokos, sjokolade eller kakestrø.

Fremgangsmåte

Kakebunn:
Smelt Bremykt, og avkjøl til det er fingervarmt. Vend inn alle ingrediensene til ei fin røre. Ikke visp hardt.
Stekes på 175 grader i 45 minutter. (Nederste rille)
Glasur:
Alle ingrediensene blandes sammen mens kaka kjøles ned etter steking. Smøret over før kaka har blitt helt kald.
Pynt kaka etter eget ønske. Jeg bruker litt kokos oppå glasuren.
Nytes gjerne med en gang, men den er veldig god etter frysing også!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!