Verdens beste langpannekake, med god smak av litt karamell. Glasuren med kaffe gjør at kaka blir skikkelig god.
Kakebunn:
4 stk egg
400 g sukker
200 g bremykt (flytende)
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
1 l hvetemel
1,5 dl karamellsaus (Freia sin på flaske)
3 dl lettmelk
Glasur:
500 gr melis
200 gr Bremykt i terninger (romtemperert)
1 dl karamellsaus
3 ts vaniljesukker
6 ss sterk kaffe, kald (blir ca 1 dl)
Kakebunnen:
1. Sett på stekeovnen på over- og undervarme, 180 grader.
1. Pisk egg og sukker til det lyst og luftig med kjøkkenmaskin.
2. Tilsett resten av ingrediensene og bland fort sammen med mikseren.
3. Legg bakepapir i langpanna og hell i kakerøra.
4. Stekes på nest nederste rille i ca 20-30 minutter.
Glasur: Visp alt godt sammen med en mikser, hell over avkjølt kake.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!