Bunn
5 egg
200g sukker
80 g Bremyk steke og bake
1ts bakepulver
4 toppa spiseskje kakao
80g hvetemel
Kirsebærfyll
1 glass kirsebær
4 ts potetmel
1 ts sukker
Krem
2,5 beger fløte
3ts dukker
1ts vaniljesukker
Bunn
Pisk 150g sukker, 80g Bremyk og 3 eggeplommer til en luftig masse. Tilsett 2 hele egg og pisk videre. Bland inn kakao, bakepulver og hvetemel.
Pisk 3 eggehvit 3 minutt, tilsett 50g sukker litt om litt mens du pisker. Bland forsiktig inn i røren.
Fordel i en rund form, stek på 175 grader i 50 minutter. Ta ut av oven.Etter 10 minutter skjær forsiktig rund kanten og ta av ringen. La avkjøl helt, del i tre lag.
Kirsebærfyll
Tøm kirsebærene med saft i en kasserolle, ta av 1 dl og bland med potetmel. Kok opp kirsebærene med sukkerrt. Tilsett potetmelblandingen , kok litt og sett tilside til avkjøling. Ta ut noen kirsebær til pynt. Ha kirsebærblandingen på nederste bunnen. Sett i kjøleskapet i en time.
Stivpisk kremmen med sukker og vaniljesukkeret. Ha et lag på kirsebærene, så kakelag nr 2, mere krem og lag nr 3. Smør inn kaken med krem og pynt etter ønske.