Med en skikkelig søtbombe av en hvit brownie med Bounty-fyll og sjokoladeglasur på toppen, kan det ikke bli annet enn klin kokos suksess!

Ingredienser

(Ca. 20 porsjoner)
Kakebunn:
100 g Bremykt Original eller Bremykt Mykere
75 g hvit sjokolade
2 egg
225 g sukker
1 ts vaniljekstrakt
150 g hvetemel
½ ts salt
Bounty-fyll:
1 boks kondensert søt melk (397g)
200 g kokos
1 ss vaniljesukker
Sjokoladeglasur:
150 g melkesjokolade, i biter
1 dl kremfløte

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 170 ˚C, over og undervarme og kle en stor brødform (ca. 2 liter) med bakepapir.
Kakebunn:
Smelt Bremykt og sjokolade over vannbad på middels sterk varme, avkjøl litt.
Visp sammen egg, sukker og vaniljeektrakt i en bolle, tilsett sjokoladeblandingen, hvetemel og salt. Rør sammen til en glatt røre og fordel utover forma. Stek på midterste rille ca. 25-30 minutter. Sjekk gjerne med en kakepinne, det skal ikke sitte igjen deig. Avkjøl på rist.
Bounty-fyll:
Rør sammen kondensert melk, kokos og vaniljesukker. Fordel det utover kakebunnen og sett kjølig ca. 2 timer eller til fyllet har stivnet.
Sjokoladeglasur:
Varm opp sjokolade og fløte til sjokoladen har smeltet. Rør til en glatt og blank glasur. Avkjøl til glasuren tykner litt, rør av og til. Fordel glasuren over kaka.
Tips:
Legg gjerne kaka på en bakerist med bakepapir under når du heller over glasuren.