Den består av veldig rene smaker, er saftig og utrolig god.
Sukkerbrød
5 egg
150 g sukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
Vaniljekrem/fløtekrem
H-melk
Sjokoladekrem
100 g bremyk
100 g sjokolade
1 egg
2 dl sukker
Sukkerbrød
Egg og sukker blandes til eggedosis. Mel siktes i og blandes forsiktig i med en slikkepott. Helles i kakeform 26 diameter. Stekes på nederste rille 160-170*c i ca 45 min. Kjøl ned.
Sjokoladekrem
Smelt smør og sjokolade. Lag eggedosis av egg og sukker, bland i smørsjokoladen. La stå til nedkjøling til den er så seig at den så vidt renner.
Vaniljekrem og krem blandes.
Skjær sukkerbrødet i 3. Dynk hvert lag godt med melk og smør på tykt med vaniljekrem/krem i mellom lagene. Smør godt rundt hele kaken, og lag litt struktur på kremen. Sjokoladekremen helles på toppen, så den får litt renning på kanter og dekker mye av toppen... Kos dere!
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!