Det er ikke uten grunn at denne kaka kalles for Verdens beste. Saftig og maker himmelsk!
5 dl melk
2 ss potetmel
2 ss hvetemel
2 ss vaniljesukker
150 g sukker
200 g smør Bremykt
2 pakker med crackers kjeks
300 g kokosmasse
1. Ta en kjele og satt 4 dl melk å koke.
2. Resten melk bland med potetmel, hvetemel, vaniljesukker og sukker.
3. Når melken koker legg inn blanding du rør tidligere. Rør fort og kraftig til den blir en jevn krem. La kremen å hvile og avkjøle seg.
4. Når kremen er kald , ta smør Bremykt og rør inn.
5. Legg kjeks i bunn av kakeformen.
6. Lag krem, og legg en stor klatt av den over kjeksene. Bre kremen jevnt over, og husk å tette helt ut i kantene.
7. Legg så et nytt lag med kjeks over kremen.
8. Legg opp litt kremen.
9. Dryss over kokosmasse.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!