Snowboard er livet for denne konfirmanten, så da måtte kaken være parken i Trysil.
Sukkerbrød:
6 egg
6 dl sukker
150 g margarin
3 dl melk
9 dl mel
5 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
MMF (marshmallowsfondant):
200 gr Marshmallows
2 ss vann
500 gr melis (fra 300g og oppover avhengig av hvordan du skal bruke den)
2 ss matfett - kan sløyfes
(Kakefarge)
1. Pisk eggedosis av egg og sukker
2. Kok opp melk og smør og hell det over i eggedosisen
3. Bland i alt det tørre
4. Hell røren over i en langpanne, stek den på nederste rille, ved 175 grader i 35-40 minutter.
Avkjøl og del/form kaken.
Fyll med jorbær/jorbærsyltetøy, krem eller vanijekrem mellom lagene.
Ha marshmallowsen i en bolle som du kan ha i mikroen.
Hell over vannet og sett det på full styrke i mikroen i ca 1 - 1 1/2 min.
(Ha i matfettet og evt farge.)
Rør godt i marshmallowsen på en bakeunderlag og bland inn melis til ønsket konsistens, litt om gangen.
Veldig klissete først, men ikke gi opp :) brukes som marsipan, rull ut lokk/pynt.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!