Denne oppskriften gir deg ca 35 knasende gode krumkaker
4 egg
250 g sukker
250 g Bremykt steke og bake , smeltet
250 g hvetemel
½ ts malt kardemomme (valgfritt)
1
Du trenger et krumkakejern og eventuelt en krumkakepinne.
2
Visp egg og sukker til eggedosis. Rør i smør, mel og kardemomme. La røren svelle i ca. 1 time.
3
Legg en stor teskje røre på midten av det varme jernet. Stek kakene gyllengule ved svak varme.
4
Form til kremmerhus rundt en krumkakepinne raskt mens kaken fremdeles er rykende varm. Dersom du vil forme kakene til strull (et rett rør) bruker du en pinne og ruller kaken rundt. Du kan også legge kakene over en kopp. Da får du en form som du kan fylle med krem og gjerne friske bær, eller hva du måtte ønske
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!