Fantastisk saftig krydderkake med en fyldig, god sjokoladekrem.

Ingredienser

Kake:
600 gram sukker
600 gram hvetemel
185 gram bremykt (smeltet)
4 ts natron
6 ts kanel
10 dl kulturmelk
Glasur:
75 gram bremykt
400 g melis
4 ss kakao
2 ts vaniljesukker
4 ss kaffe (varm)

Fremgangsmåte

Kake:
1. Bland alt det tørre sammen
2. Rør inn kulturmelke og smøret
3. Steik
Glasur:
1. Rør smør hvitt
2. Tilsett melis, kakao og vaniljesukker
3. Spe med varm kaffe (kan hende du trenger mer, avhenger av temperaturen på smøret)
Steketemperatur - 200 grader
Steketid - 30 min
Størrelse - 20cm * 30cm

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!