Verdens beste eplekake med Bremykt steke og bake. Med et lokk av rårørsukker. Bremykt skaper en utrolig god smak og rårørsukkeret gir en sprø og smakfull overflate. Så enkel og så god!

Ingredienser

4 egg. 4dl sukker. 4 dl hvetemel. 1 ts bakepulver . 4 epler. Smørklatter av Bremykt steke og bake. Strø rårørsukker over til slutt. Kanel , eventuelt hakkede mandler eller mandelspon.

Fremgangsmåte

1. Pisk egg og sukker til eggedosis. 2. Bland i mel og bakepulver.3. Legg bakepapir i en langpanne og hell i røren . 4. Skrell epler og skjær dem i skiver og legg dem oppå røren. 5. Skjer brelett steke og bake i biter og legg biter over kaken. Strø over med rårørsukker og kanel. Eventuelt hakkede mandler eller mandelspon. Stek kaken ved 175. C til kaken er Gylden. Stikk en pinne i midten etter 20 min , når pinnen er tørr er kaken ferdig.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!