Fantastisk saftig, luftig og nydelig banankake som er utrolig lett å lage og som blir spist opp like fort hver gang. Lages hver gang man har noen brune bananer. Selv de som ikke er glad i bananer vil like denne kaken

Ingredienser

3 egg
3,5 dl sukker
3 modne bananer
150 gram smeltet Bremykt
0,5 dl melk
2 ts kanel
4,5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 ts natron

Fremgangsmåte

1. Visp egg og sukker til eggedosis
2. Visp inn bananer til det blir en relativt klumpfri røre
3. Visp inn resten av ingrediensene
4. Hell i en rund form og stek på nederste rille i ca 45 min på 190 grader, over og undervarme

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!