Alltid en favoritt på kakebordet

Ingredienser

Mandelbunn:
9 eggehviter
300 g melis
300 g malte mandler (evt mandelmel)
1 ts bakepulver
Sjokoladekrem:
200 g firkløver
1 dl sukker
1 dl fløte
100 g Bremykt
Eggekrem:
9 eggeplommer
2 dl fløte
200 g sukker
2 ts vaniljesukker
300 g Bremykt
3 dl fløte + friske bær/frukt

Fremgangsmåte

Mandelbunn:
Eggehviter og melis stivpiskes. Ha i malte mandler og bakepulver.
Stekes ved 160 grader i 20-25 min
Sjokoladekrem:
Firkløver, fløte og sukker kokes opp og tas av plata. Rør så inn Bremykt.
Kremen smøres over mandelbunnen og settes i frysen.
Eggekrem:
Eggeplommer, fløte, sukker og vaniljesukker kokes i 1-2 min og tas av plata. Rør så inn Bremykt.
Kremen smøres over den frosne bunnen.
Kaken pyntes med pisket krem og bær.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!