Mandelbunn:
9 eggehviter
300 g melis
300 g malte mandler (evt mandelmel)
1 ts bakepulver
Sjokoladekrem:
200 g firkløver
1 dl sukker
1 dl fløte
100 g Bremykt
Eggekrem:
9 eggeplommer
2 dl fløte
200 g sukker
2 ts vaniljesukker
300 g Bremykt
3 dl fløte + friske bær/frukt
Mandelbunn:
Eggehviter og melis stivpiskes. Ha i malte mandler og bakepulver.
Stekes ved 160 grader i 20-25 min
Sjokoladekrem:
Firkløver, fløte og sukker kokes opp og tas av plata. Rør så inn Bremykt.
Kremen smøres over mandelbunnen og settes i frysen.
Eggekrem:
Eggeplommer, fløte, sukker og vaniljesukker kokes i 1-2 min og tas av plata. Rør så inn Bremykt.
Kremen smøres over den frosne bunnen.
Kaken pyntes med pisket krem og bær.