Deilig marsipankake

Ingredienser

6 stk egg
150 g sukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
Fyll delt på 2 lag
6 dl Kremfløte
4 dl syltetøy av jordbær
2 ss bremykt
500 g marsipan (ca) til lokket
200 g marsipan til pynt

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 175 grader.
2. Visp stiv eggedosis av egg og sukker.
Sikt i mel og bakepulver.
Hell røren i en den smurte kakeformen.
3. Stek sukkerbunnen i nedre del av ovnen i ca. 30 minutter.
Avkjøl i formen og løsne kaken med en kniv.
4. Del bunnen i tre deler.
Ta smør og smør fatet der kaken skal stå for å unngå at den flytter seg.
Visp fløten til krem og fyll kaken med krem og syltetøy.
Hold igjen litt krem slik at du har til å dekke kaken med et tynt lag før marsipanlogget legges oppå.
5. Arbeid marsipanen myk og kjevle den ut til den dekker kaken. Legg marsipanlokket over kaken og gni den lett med hånden. Renskjær rundt kanten.
6. Pynt

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!