5 egg
150g sukker
150g hvetemel
50g potetmel
1,5 ts bakepulver
0,5 ts vaniljesukker
1,5 dl smeltet bremykt steke og bake
1 dl tropisk juice
3 dl kremfløte
0,5 dl sukker
2 ts vaniljesukker
5dl frosne bringebær
1 dl sukker
2 pk eldorado marsipan.
Konditorfarge fra cacas.
Kake:
1. Pisk tykk eggedosis av egg og sukker
2. Vend i mel, potetmel og bakepulver. Pisk godt sammen. Ha deretter i smøret . Vend godt inn.
3. Ha dette over i rundform (24cm) og stek midt i oven på 170c i ca. 40 min.
4. Kaken avkjøles helt i formen.
Krem:
1. Ha kremfølte i en bolle og pisk til stiv krem sammen med sukker og vaniljesukker.
(Dette gjørs når kaken er i ovnen)
Rørte bringebær:
1. Ha bringebærne i en gryte. Kok opp.
2. Ha i sukker. Rør om til dette er smeltet.
3. Avkjøl.
(Dette gjørs når kaken er i ovnen)
Når kaken er helt avkjølt tas den utav formen og deles i 2.
Disse bunnene dynkes med tropisk juice.
På det første laget smøres rørte bringebær med vaniljekrem oppå.
På det andre laget smøres rørte bringebær som er blandet med kremen i bolle.
Dette smøres også rundt kaken slik at den får en fin overflate.
Sett kaken til kjøling ca 1. Time før den trekkes og pyntes med marsipan.