En utrolig god marsipankake med god smak av vaniljekrem, bringebærkrem og et hint av sjokolade.
6 egg
2 dl sukker
2dl hvetemel
1 dl potetmel
1 1/2 ts bakepulver
50 g finraspet firkløver sjokolade
fyll lag 1
3 dl kremfløte
1 dl bringebærsyltetøy
50 g finraspet firkløversjokolade
fyll lag 2
3 dl vaniljekrem
pynt
2 dl kremfløte
500 gram marsipan til lokket
ca. 200 gram marsipan til pynt
1. Visp egg og sukker til stiv eggedosis (ca.10 min).
2. Vend inn siktet hvetemel, potetmel og bakepulver.
3.Bland så i finraspet firkløversjokolade.
4. Hell kakerøren i en smurt springform ca.26 cm i diameter
5. Stek kaken på175 grader i ca. 40 min.
6.Avkjøl kaken på rist.
7. Når kaken er avkjølt deler du den i tre lag.
8. Pisk kremfølten stiv og vend i bringebærsyltetøy og firkløversjokolade. Smør fyllet utover det nederste laget.
9. Legg på neste ag av kakebunnen og bre vaniljekrem utover den.
10. Legg til slutt på det øverste laget og dekk det med et tynt lag av fløtekrem.
11.Kjevl ut et marsipanlokk (du kan også kjøpe ferdig) og dekk kaken med dette. Du kan pynte kaken som du selv vil, men jeg har pyntet den med en rosa marsipansløyfe og rosa og blå marsipanblomster som jeg har laget ved hjelp av utstyr fra cacas.
12. Nyt kaken!!!!!
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!