Verdens beste kaffekake med deilig kaffekrem, og smeltet sjokolade på toppen

Ingredienser

4 egg
120 g sukker
120 g hvetemel
1ts bakepulver
4-6 ss sterk kaffe
Glasur
1dl kremfløte
2-3 ss sukker
1 og 1 halv plate kokesjokolade
1 dl mandler til pynt

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis.
Sikt i hvetemel og bakepulver
Tilsett kaffe
Hell over i smurt springform og stek nederst i ovnen på 160 grader ca 45 minutter, eller til kaken er gjennomstekt.
Avkjøl på rist
Glasur:
Smelt kokesjokolade i vannbad
Varm opp fløte og vend inn sjokolade og sukker. Rør til det tykner.
Pisk krem og ha mellom lagene på kakebunnen og på toppen av kaken. Pynt med mandler

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!