Saftig og god sjokolade kake med et kremet veldig godt fyll!

Ingredienser

400 gr brelett steke og bake, 4,5 dl vann. 9 dl sukker, 9 dl mel, 6 ss kakao, 1ts salt, 2ts natron 5 egg fyll: 200 gr brelett steke og bake, 250 gr melis, 3 ss vanilje sukker, 1 ss melk , 1-2 ss kaffe (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

Ta vann og smør i en kjele som varmes på plate til smørret er smeltet. Ta kjelen av platen. Ha resten av ingrediensene i kjelen og rør alt sammen til en klumpfri røre. Has i en langpanne form og stekes på 180 gr i 30 min. Avkjøles før man tar på fyll. Fyll: ta romtemperert brelett steke og bake i en kjele sammen med de andre ingrediensene. Røres sammen på svak varme. Viktig å røre hele tiden så det ikke skiller seg. Fyllet er ferdig når smøret er smeltet og det ikke er flere klumper. Has på kaken.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!