Frokostmuffins- uten sukker, med variasjonsmuligheter.
3 dl hvetemel
4 dl valgfri müsli
1 dl honning; flytende eller varmet
1 ts natron
2 ts kanel
1/2 ts vaniljesukker
2 dl hakka nøtter og/ eller tørka frukt
4 dl valgfri yoghurt eller melk
1 egg
100 g smelta BREMYKT
1. Egg, yoghurt/melk og Bremykt blandes i en bolle.
2. Øvrige ingredienser blandes i en annen bolle.
3. Alt blandes godt.
4. Sett røra kjølig og la den svelle en time eller to.
5. Fordel røra i (ca 16 små) muffinsformer. Muffinsene hever ikke kjempemye, så formene kan fylles litt mer enn man pleier.
6. Stekes midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
7. Avkjøles på rist.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!