En kake som er umulig å ikke like

Ingredienser

Du trenger;
Lag 1;
1, 5 pk knuste oreokjeks
100 g Bremykt steke og bake
Lag 2;
1 pk (200 gr) Philadelphia kremost (jeg brukte lett i et forsøk på å gjøre kaken litt mindre mektig)
2,5 dl Melis
1 pk kremfløte (ca 3 dl)
Lag 3;
1 Pk freia sjokolademousse med melkesjokolade
2 dl melk
0,5 pk knuste oreokjeks (resten)
Eventuelt sjokoladesaus

Fremgangsmåte

BUNNEN:
knus opp oreokjeksene så godt som mulig, smelt smør og bland godt sammen Hell i en smurt kakeform og press ned med en gaffel. Fordel slik at hele bunnen er dekt -
Sett i kjøleskapet mens du lager neste lag.
KREMLAG:
Pisk kremfløten til den blir en tyktflytende krem, miks sammen kremost og melis i en annen bolle. Bland sammen og smør et lag over kjeksbunnen. Sett inn i kjøleskapet mens du lager siste lag.
SJOKOLADEMOUSSE:
Pisk sammen melk og sjokolademousse til det blir en mousse, bre den over kaken og sett inn i kjøleskapet igjen. Knus resten av oreokjeksene og strø omkring på toppen - avslutt med en haug sjokoladesaus og sett inn i kjøleskapet til den skal nytes -

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!