1-2 poser sjokolademousse (pose fra freia)
5-600 gram oreokjeks
100 gram smeltet smør
2 pakker kremost (eks philadelfia naturell)
3,5 dl melis
3,5 dl fløte
5 ss sukker
1. Ta 3/4 av kjeksen og smuldre dem i en pose.
2. Smelt smør og hell over kakesmulene. Smør kjeks-og smørblandingen ut i en 24 cm rund form.
3. Miks kremost og melis. Miks deretter kremen med sukker. Smør halvparten over kakebunnen og legg halvparten av kjeksbitene du hadde satt til side over kremlaget. Settes i kjøleskapet i ca 30 min
4. Etter å ha laget sjokolademoussen smører du det som neste lag på kaka. Du kan også ha oreobiter i dette laget. Skal stå i kjøleskapet i 1 time ca.
5. Til slutt tar du på siste rest av kremen på kaken og pynter med oreokjeks eller sjokoladesaus
Tips! Kaken bør stå i et døgn (kan stå mindre) før den serveres!