Verdens beste konfektkake

Ingredienser

150 gr nøtter
150 gr mandler.
300 gr melis
3 egg
1 ss mel
1 ts bakepulver
200 gr bremykt,
1 eggeplomme
1/5 dl kaffi
100 gr melis.
1 pl kokesjokolade
2 ss bremykt.

Fremgangsmåte

Nøtter og mandler males.
Egg og melis piskes til eggedosis.
Mel og bakepulver siktes i eggedosisen. Vend inn nøtteblandingen.
Stekes på 160° i 50 min. Bruker å steke litt lengre, men under bakepapir - da den lett blir svidd.
Bremykt, melis, kaffe og eggeplomme
Piskes sammen, bres inni og oppå kaka, når den er avkjølt.
Kokesjokolade og bremykt smeltes over vannbad og kjøles litt ned, før d bres over kaken.
Sett kaldt og server etter ca 1/2-1 time.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!