Perfekt kombinasjon av søt og salt. Fantastik med en kopp kaffe og vanilje iskrem.

Ingredienser

Peanøttsmør
2 modne bananer
115 g Bremykt (smeltet)
120 g sukker
100 g mel (kan bruke glutenfritt mel)
1 ts vaniljesukker eller vaniljeekstrakt
32 g bakekakao
klype salt

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen til 180°C.
2. Mos bananer med en gaffel
3. Tilsett sukker, vaniljesukker og smeltet Bremykt (ha 1 skje Bremykt igjen, slik at du kan smøre kakeform med det). Bland det sammen.
4. Tilsett mel, salt og kakaopulver. Bland til røren blir glatt og fin.
5. Bruk Bremykt til å smøre kakeformen og dryss den med kakaopulver.
6.Hell ut røren i kakeform.
7. Bruk en liten skje til å plassere peanøttsmør på toppen av røren.
8. Rør den inn i brownies med en kniv (lag en mønster du ønsker).
9. Stek i 180 grader i ca 20-25 minutter til midten er fast.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!