- 20 til 25 plommer, avhenger av størrelsen og variasjonen
- 85 gram sukker
- 100 g hvetemel
- 50 g smør
- 150 ml krem
- 100 ml helmelk
- 4 egg
1)Forvarm ovnen til 180 ° C.
2) Vi vasker plommene godt, og med hjelp av en kniv bryte dem i to og fjern dem beinet.
3) og med hjelp av en kniv vi starter halv åpnet vi dem, og tok dem av bein.
4)Vi dekket en mold av 21 cm med bakepapir, og vi er på vei plassere plommer.
5) Pisk eggene
6)Og vi tilsett mel, vispe godt for å unngå klumper. Når det er klart tilsett melk og fløte og sukker gradvis.
7) Endelig legge smeltet smør
8) Vi dekker pannen med deigen.
9) Og sett i ovnen i 40 minutter.
Nå kan vi bare nyte vår kake, kan du strø litt sukker på toppen.