Dette er en av de som er rask og kaker som alle er clafoutis en fransk kake tradisjonelt laget med kirsebær, forbereder en form der frukten er plassert og på denne deigen og bakt, er deigen veldig ligner på pannekaker, og sluttresultatet er spektakulære. Du kan legge til noen malte mandler, jeg fikk ikke til å prøve det, men hvis du føler at du kan sette uten problem.Hvis du vil kan du erstatte plommer epler, bananer, kirsebær, pære ......

Ingredienser

- 20 til 25 plommer, avhenger av størrelsen og variasjonen
- 85 gram sukker
- 100 g hvetemel
- 50 g smør
- 150 ml krem
- 100 ml helmelk
- 4 egg

Fremgangsmåte

1)Forvarm ovnen til 180 ° C.
2) Vi vasker plommene godt, og med hjelp av en kniv bryte dem i to og fjern dem beinet.
3) og med hjelp av en kniv vi starter halv åpnet vi dem, og tok dem av bein.
4)Vi dekket en mold av 21 cm med bakepapir, og vi er på vei plassere plommer.
5) Pisk eggene
6)Og vi tilsett mel, vispe godt for å unngå klumper. Når det er klart tilsett melk og fløte og sukker gradvis.
7) Endelig legge smeltet smør
8) Vi dekker pannen med deigen.
9) Og sett i ovnen i 40 minutter.
Nå kan vi bare nyte vår kake, kan du strø litt sukker på toppen.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!