Utrolig saftig, kraftig og søt sjoakoldekake med hint av mocca is kaffe 😍

Ingredienser

Kakebunnen
3 egg
1,5 dl brunt sukker
2 dl hvitt sukker
2,5 dl flytende bremylt
2,5 dl iskaffe
5 dl mel
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
3 ts kakao
Smørkrem 1
En kvart boks med bremykt
En halv plate melkesjokolade
En halv boks med iskaffe
Ca 1 1/2 pk melis
1 ts vaniljesukker
2 ts kakao
Smørkrem 2
100 g melange
En halv pk melis
Litt kald kaffe
1 ts vaniljesukker
1 ts kakao
En halv pose med sjokolade crips kuler
Svært kald kaffe til dynk
Pynt
En marsipan roser
Lakrisk kuler i gull fra Jernia
Litt gull glitter

Fremgangsmåte

*Allt skal være romtemperert *Først sett på ovenen på 175 grader
*Pisk egg og sukker i ca 7 min
*Hel bremykt og iskaffe sammen
*Ha allt det tørre sammen
*Ta dette så vekselsvis i eggedosisen
Ha i en en smørt form på 24 cm, eller i to stk 20 cm.
Sett midt i ovnen i ca 40 min.
Avkjøl
Lag så smørkremene
Nr 1
* smelt melkesjokolade
* pisk bremykt og ha i det andre.
Nr 2.
Pisk allt godt sammen ;)
Da de bunnene er avkjølt, del de i 2. Dynk med svart kaffe. Ha i smørkrem 1 og sjokolade kuler. Fyll hele kaken og sett til avkjøling.
Etter ca 30 min, ta på smørkrem 2 og pynt:)
Jeg valgte å pynte med en marsipan roser og gull kuler :)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!