Deilig gulrot kake med brun sukker og revet eple og gulrot som gjør den både saftig og nesten litt sunn i kake forstand.

Ingredienser

2 Egg
1 dl Brun Sukker
3 dl Mel
50 g Smelted smør
1 dl Melk
1 1/2 ts Bake pulver
3 ts Kanel
2-3 Revne gulrot (avhenger av størrelse)
1 Revet eple (Brukte Pink Lady eple selv)
20 til 30 mandler

Fremgangsmåte

1. Set ovnen på 175 C
2. Skrell og rasp gulrot og eple
3. Stiv pisk egg og sukker til eggedosis
4. Bland melk og smør
5. Bland med slikkepot alt tørt med smør og sukker
6. Hakk opp mandler og bland
7. Ha i gulrot og eple
8. Set kaka i oven på nederste rist og la det gå ca 40 min
9. Ta ut og la hvile i ca 5 min
10. Pynt med hakkete mandler om ønsket
11. Det går også ann å pynte med marcepone ost blanded ut med et egg og litt sukker men har ikkje gjort det på bilde denne gangen.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!