Verdens beste silkekake fra mormor sin oppskriftbok

Ingredienser

200 gr bremykt steke og bake
150 gr sukker
200 gr hvetemel
100 gr potetmel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ss kakao

Fremgangsmåte

1. Rør smør og sukker hvitt.
2. sikt på hvetemel med bakepulver, vaniljesukker og potetmel.
3. Kna det godt sammen.
4. del deigen i to deler.
5. ha i kakao i den ene delen.
6. Rull deigen ut i 2 hvite og 2 brune pølser.
7. legg dem mot hverandre i sikk-sakk og trykk sammen til en firkant
8. skjær ca 1/2 cm tykke skiver.
9. stekes i ca 8 minutter på 200 gr.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!