Verdens beste sirupskake, barnas favoritt, enkel og rask å lage, og lang holdbarhet.
600 gram hvetemel.
6 teskjeer bakepulver.
3 teskjeer kanel
3 teskjeer ingefær.
1, 5 teskje kardemomme.
1,5 teskje nellik.
3 egg
4, 5 deseliter melk
450 gram sukker.
90 gram bremykt steke/bake smør.
300 gram lys sirup.
1. Bland alt det tørre for seg. (Mel,bakepulver,kanel, ingefær,kardemomme, nellik og sukker)
2. Varm opp sirup, melk og smør.
3. Bland sammen med den tørre blandingen.
4. Eggene piskes og taes i tilslutt.
5. Hell i smurt Langpanne.
6. Sett i ovnen på 200 grader, til kaken er gjennomstekt.
7. La kaken kjøle seg litt før servering..
Nyyyt!!
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!