Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

300 g Bremykt (romtemp)
300 g sukker
300 g hvetemel
5 egg (romtemp)
2 sitroner (saft og skall)
300 g frosne bringebær
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
Krem:
125 g Bremykt (romtemp)
250 g melis
75 g hvit sjokolade
125 g naturell ost
Skall av 1 sitron

Fremgangsmåte

Pisk Bremykt og sukker hvit, ha i et og et egg om gangen. Vend inn resten av ingrediensene og ha røra i tre 20 cm former og stek i 25-30 min på 190 grader.
Lag kremen ved å piske Bremykt og melis til luftig smørkrem, ha i smeltet hvit sjokolade ( må ha blitt romtemp) og pisk forsiktig inn osten og sitronskallet til slutt.
Monter kaka med litt krem imellom og resten rundt. Pynt med eventuelt friske blomster.

Loading content...