Kaka er søt, syrlig og saftig. En spesiell smaksopplevelse.
300 g Bremykt (romtemp)
300 g sukker
300 g hvetemel
5 egg (romtemp)
2 sitroner (saft og skall)
300 g frosne bringebær
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
Krem:
125 g Bremykt (romtemp)
250 g melis
75 g hvit sjokolade
125 g naturell ost
Skall av 1 sitron
Pisk Bremykt og sukker hvit, ha i et og et egg om gangen. Vend inn resten av ingrediensene og ha røra i tre 20 cm former og stek i 25-30 min på 190 grader.
Lag kremen ved å piske Bremykt og melis til luftig smørkrem, ha i smeltet hvit sjokolade ( må ha blitt romtemp) og pisk forsiktig inn osten og sitronskallet til slutt.
Monter kaka med litt krem imellom og resten rundt. Pynt med eventuelt friske blomster.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!