søtt og syrlig, en suveren og frisk marsipankake som faller i smak hos store og små.

Ingredienser

Kaken:
350 gr Bremykt, romtemperert
400 gr sukker
4 stk egg
3 dl helmelk
450 gr hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
2 stk sitroner, skall og saft.
Ostekrem med sitron:
125 gr kremost naturell
60 gr Bremykt, romtemperert
4 dl melis
2 ts vaniljesukker
1/2 dl sitronsaft

Fremgangsmåte

1: rør smør og sukker hvitt
2: ha i eggene
3: spe det tørre og det våte om hverandre i røra.
4: stekes midt i ovnen på ca 200 gr i 25-50 min. Kommer an på hvor stor/liten form som brukes. Rund form ca 24 cm trenger ca 50 min, langpanne 25 min.
Ostekrem lages ved å starte på topp i oppskriften og bland sammen.
Kaken pyntes ved å dele, ha fyll i midten, og lett glasur rundt slik at marsipanlokket fester seg.
Hvilken som helst marsipan kan brukes, kjevles ut og legges på. Pynt så etter eget ønske.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!