Sjokoladekake med tyttebærkrem og toppet med ostekrem.
Kakebunn (lag to bunner, lag røren to ganger)
125g smeltet bremykt
1 dl vann
3 spiseskjeer kakao
1 teskje vaniljesukker
4 egg
240g farin
150g hvetemel
3 teskjeer bakepulver
Fyll
3 pk kremfløte
1 1/2 dl rørt tyttebær
Ostekrem (på toppen)
200 g Philadelphia
200 g Bremykt
400 g melis
Sjokoladekaken: (Lag to rører)
Smelt smøret
Kaldt vann, kakao og vaniljesukker tilsettes i smøret.
Pisk eggene lett før de tilsettes.
Farin, hvetemel og bakepulver vendes inn i røren til slutt.
Helles i to former à 24 cm. Stekes i 45 min nederst i ovnen ved 170 grader.
Fyll:
Kremen piskes stiv, vend deretter inn rørt tyttebær.
Del hver bunn i to, dynk med tyttebærsaft og legg kremfyll mellom lagene. Gjem litt kremfyll til pynt.
Ostekrem:
Pisk sammen ingrediensene til en lett og luftig krem.
Pynt toppen og øverste del av sidene med ostekrem.
Pynt nederste del av kaken med tyttbærkrem.