Verdens beste sjokoladekake med kremfløte og smeltet sjokolade .Dynket med mandarin smak. Sammensetning av sjokolade, mandler og mandarin gir en utrolig god smak .
3 egg
4 1/2 dl sukker
220 gr bremykt
6 1/2 dl hvetemel
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
1 - 2 ss kakao
2 1/2 dl melk.
6 dl kremfløte
250 lys kokesjokolade
1 boks hermetiske mandariner
Mandler
Egg og sukker vispses til eggedosis.
Alt det tørre siktes oppi.
Ønsker du en svak smak av sjokolade så bruk bare 1 ss kakao, 2 ss gir en litt kraftigere smak
Smøret smeltes og tas oppi med melken.
Bland alt sammen og helles oppi en 24 cm kakeform.
Stekes midt i ovnen på 160- 180 grader.
Kremfløten varmes opp til koke punktet.
Rør inn ca 200 gr sjokolade. Spar resten av sjokolade så den kan brukes til å pynte på toppen av kaken.
Kremen settes i kjøleskapet når den har blitt kald. Bør stå det i minimum to timer så den er ordentlig kald før du pisker den opp til krem.
Del kaken i tre , ta kraften fra mandariner og dynk kaken før du smører på krem. Gjør dette på alle tre lagene
Smør til slutt krem på hele kaken og pynt med mandler rundt.
( bruker ofte sjokolade rundt hvis det er allergi av nøtter)
Kjempe godt det også.
Til slutt lag små krem topper rundt på toppen av kaken og pynt med mandarin.
Strø til slutt høvlet sjokolade på toppen.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!