En supergod og enkel rullekake, uten gluten.Vi har brukt denne oppskriften i over 20 år og den forsvinner like fort hver gang, så lager stort sett alltid to av den:)

Ingredienser

3 egg
1,5 dl sukker
3/4 dl potetmel
2 ss kakaopulver
1 ts bakepulver
Smørkrem:
100 g Bremykt
1,5 dl melis
2 eggeplommer
2 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker stivt, sikt over mel og bakepulver og vend det forsiktig inn.
Legg bakepapir i en langpanne og bre røren jevnt utover.
Stekes ved 200 grader i ca 8 min.
Hvelv kaken på sukkerstrødd bakepapir og dra forsiktig av bakepapiret.
Bre ut smørkrem når kaken er avkjølt.
Smørkrem:
Rør smør og melis lett og luftig.
Rør i eggeplommene og smak til med vaniljesukker.
Bre utover en avkjølt kake og rull sammen, la den stå med skjøten ned.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!