Verdens beste skuffkake
♦ 4 egg
♦ 7 dl sukker
♦ 3,5 dl melk
♦ 300 g smør
♦ 10 dl hvetemel
♦ 4 ts bakepulver
♦ 4 ts vaniljesukker
pynt;
♦ Sukker og kanel
Pisk eggedosis av egg og sukker. Smelt smøret og bland med melken. Sikt sammen det tørre og bland det tørre og våte vekselvis i eggedosisen. Hell røren i en stor bakepapirkledd langpanne. Strø over masse sukker og kanel.
Stek midt i ovnen ved 180 grader i 20-30 minutter. Avkjøl, server og nyt.
Smaker ekstra godt med vanilje is ved siden.
Også super å fryse
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!