Hvem vet ikke at pavlova er den beste kaken?

Ingredienser

3 eggehviter
250g sukker
1ts vanilje sukker
1ts bakepulver
100g ritz kjeks
200g saltede peanøtter
Sjokolade krem
1pk fløte krem
Karamell
Sjokoladekrem
4 eggeplommer
200g melis
250g sjokolade
150g smør

Fremgangsmåte

Pisk eggehvite, sukker, bakepulver Og vanilje sukker sammen og pisk det helt til en stiv masse.
Fordel det raskt på et bakepapir.
Stek bunnen på 170grader i 40 minutter.
La bunnen avkjøle seg og legg på sjokoladekrem og pisk opp krem rett før servering
Ha på peanøtter og salt karamell til slutt
Smelt smør i en kjele og ha sjokoladen i. La dette smeltes godt, og la det avkjøles litt. Pisk opp eggeplommene og melis og ha sjokoladeblandingen i til slutt når kremen er helt avkjølt fordeles den på kaken

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!