Eggekremen med bremykt gir ekstra smak
Bunn:
1 pk grønn kransekakedeig
2 eggehviter
140 gr sukker
Eggekrem:
4 eggeplommer
1 dl fløte
125 gr sukker
2 ts vaniljesukker
150 gr bremykt/smør
Bunn: rør sammen kransekakedeig,eggehvite og sukker. Bruk en skje og legg på en plate. Ca 25 stk. Stekes på midten av ovnen på 180 grader i ca 10 min.
Eggekrem: Rør sammen eggeplomme,fløte,sukker og vaniljesukker. Kok det opp til det har tyknet. Sett bort gryta. Ta en ny gryte og smelt bremykt. Hell smøret i den andre gryta og rør sammen. La det avkjøles til neste dag.
Ta på eggekrem på kransekakebunnene og NYT! :)
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!