Kombinasjon er fantastisk!!! Når man skjærer en skiva, blir man overrasket!Utenpå og inne ...Kjempegodt!!! 

Ingredienser

Rullekake:
8 egg
4 dl sukker
2 ts kardamomme
2 dl speltmel
4 ts bakepulver
Solbær curd:
115 g av solbær pure
75 g sukker
60 g smør Bremykt
4 eggeplommer
Fyll:
3 dl kremfløte
2 ss melis
Solbær
Krem:
250 g mykt smør Bremykt
100 g melis
1 ts vaniljeekstrakt
210 g marshmallow fluff
Rød konditorfarge

Fremgangsmåte

Pisk egg, sukker og kardamomme til en stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver sammen og vend det inn i eggedosisen med en slikkepott. Bre røren jevnt utover et bakepapir i to langpanner. Stek kaker midt i ovnen på 200 grader, i ca 8-10 min. Legg bakepapir rett på bordet og strø på sukker. Hvelv rullekaker over på papirer og la former ligge over kaker til de er avkjølte.
Curd: Ta solbær i en blender og blend til pure. Sil pureen. Ha eggeplommer, solbærpure, smør og sukker i en kjele og kok opp. Rør godt hele tiden. La småkoke i 8 minutter mens du rører. Bruk en stavmikser til å gjøre curden glatt og jevn. Sett den i kjølekskapet i minst 4 timer til å stivne.
Pisk kremfløte med melis til krem.
Krem: Visp smør, melis og vaniljeekstrakt til en luftig nasse. Tilsett marshmallow fluff, en dråpe av konditorfargen og visp det godt.
Montering: Del hver kake opp på langs i 2 striper. Smør først solbær curd over stripene, og kremfløte etterpå. Strø solbær over stripene. Rull sammen den ene stripen. Legg rullen deretter på den andre stripen og fortsett å rulle så du får en spiral. Fortsett på en sånn måte med de to andre.
La kaken stå over natta i kjøleskapet.
Dekk kaken med kremen og pynt den! )))

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!