Dette er ei god kake. Eg er spesielt glad i å bake med alle slag bær. Her har eg brukt raud stikkelsbær.

Ingredienser

250 g Bremykt Steike og Bake
250 g sukker
3 egg
250 g kveitemjøl
50 g potetmjøl
1 1/2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
ca 300 g stikkelsbær

Fremgangsmåte

1. Rør smør og sukker lyst og luftig.
2. Visp inn eit og eit egg.
3. Rør inn kveitemjøl, potetmjøl, bakepulver og vaniljesukker.
4. Rør inn stikkelsbæra. Kan gjerne vere frosen.
5. Legg bakepapir i ei spiralform, ca 24 cm.
6. Fyll røra i forma.
7. Steik kaka ved 175 grader C, ca 1 time.
8. Server kaka slik ho er, eller med vaniljeis.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!