Dette er en eplekake som er vanskelig å mislykkes med. Alltid saftig og god!

Ingredienser

150 g Bremykt
250 g sukker
3 egg
210 g hvetemel
1 ts bakepulver
4 syrlige epler
4 ts sukker (gjerne brunt)
2ts kanel.

Fremgangsmåte

Smør og sukker røres hvitt (kan godt bruke food prossesor)
Tilsett ett egg om gangen og rør godt.
Ha i hvetemel og bakepulver.
Skrell eplene og skjær de i båter.
Hell røren i en smurt form 24.
Stikk alle eplebåtene i røren, lag gjerne fint mønster.
Strø over med sukker og kanel.
Stekes på 180 gr. i ca 45-50 min.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!