Denne kaken er utrolig god,mye av det beste er samlet til ei kake?

Ingredienser

1)Nøttebunn:90g eggehvite
90 g sukker 60g hasselnøtter
18 g hvetemel/glutenfritt mel
2)sukkerbunn:6 egg romtemprateret
150 g sukker,90g hvetemel/glutenfritt mel
60 g potetmel
10 g potetmel
4) bringebærmousse :200g bringebær,50 g sukker,2 gelatinplatee og 2,1,4 del fløteHakke nøtter og ha det sammens med mel i en matprosesseor,pisk eggehviter og halvparten av sukkeret til stiv marengs.Tilsett resten av sukkeret og pisk det inn.Vend inn nøtterblandingen inn i marengsen med en slikepott.Stekes i en 20cm form på 180 grader i 20-30
5)sjokoladekrem:200g smeltet sjokolade og 200g kremfløte

Fremgangsmåte

1)Hakke nøtter og ha det sammens med mel i en matprosesseor,pisk eggehviter og halvparten av sukkeret til stiv marengs.Tilsett resten av sukkeret og pisk det inn.Vend inn nøtterblandingen inn i marengsen med en slikepott.Stekes i en 20cm form på 180 grader i 20-30
2)pisk egg og sukker til eggedosis ca 10 min
Sikt forsiktig inn det tørre,rør forsiktig,fyll to former på 20cm og stekes på 175 grader i ca 30-40 min.
3) Sjokoladestøpslag:dekk en 20cm form med bakepapir i bunnen.smelt 75 g sjokolade og hell dette i formen,avkjørselen i kjøleskap til det er stivt .
4)kjør bringebærene sammens med sukkeret i dn hurtigmikser.Gni blandingen gjennom en sikt slik at frøene blir fjernet .Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann.Varm opp 1/3 del av bringebærpureen i en liten kasserolle.Klem vannet godt ut av platene og rør dem inn i den varme bringebærpureen til de er oppløst.Trekk kasserollen til siden og rør resten av den kalde bringebærpureen inn.Hell alt over i en bolle.Vend inn mykt pisket krem,litt etter litt og hell mossen over nøttebunn i formen.settes kaldt.
5)pisk krem og Vend smeltet sjokoladen inn i kremen.
Montering av kaken:Start med nøttebunn og legg den nederste .Legg på det støtte sjokoladelaget.Legg på deretter bringebærkrem oppå.Legg så sukkerbunn og dyna denne med sitronsaft.Legg bringebær oppå og dekk med sjokoladekrem.Legg til slutt siste laget med sukkerbunn og dekk kaken til med krem.Pynt kaken slik du ønsker.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!