En terte er alltid en suksess!

Ingredienser

Bunn:
150 g melis
150 g malte mandler
4 eggehviter
Krem:
4 eggeplommer
1 dl kremfløte
125 g sukker
1 ts vaniljesukker
75 g smør
75 g Bremykt Steke og Bake

Fremgangsmåte

Pisk eggehvitene stive
Bland inn melis og mandler
Fyll i en smurt form og stek på 160 grader i 30-35 min.
Sett til kjøling
Bland alle ingrediensene til kremen unntatt smør og Bremykt
Varm opp mens du rører til det begynner å boble
Trekk til side og bland inn smør og Bremykt litt etter litt, rør til den er jevn og sett kaldt
Legg bunnen på et kakefat og smør kremen over.
Pynt etter ønske og anledning

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!