Verdens beste suksessterte

Ingredienser

5 eggehviter
250 g melis
250 g mandler
Krem:
2 dl kremfløte
1 toppet ts vaniljesukker
4 eggeplommer
200 g sukker
250 g Bremykt

Fremgangsmåte

Visp eggehvitene stive. Mal mandlene fint og bland dem med melis. Bland dette forsiktig i eggehvitene. Fordel røren i smurt springform (28cm). Stek kakebunnen midt i ovnen ved 180 grader i 15-20 min. Avkjøl på rist.
Fyll:
Ha vaniljesukkeret i en kjele sammen med fløten og gi det et oppkok. Visp eggedosis av eggeplommer og sukker. Visp den varme fløten i. Hell tilbake i kjelen og rør på middels varme til kremen tykner. Avkjøl. Rør inn Bremykt. Ha kremen på kaken, og pynt evt. med sjokoladeblader

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!